Dordrecht (Branco)

You are here:
  • Home
  • Dordrecht (Branco)

Lara,

"Hallo allemaal! 
Ben je op zoek naar een zorgzame, liefdevolle en creatieve gastouder die erg veel van muziek houdt? Kom dan snel een kijkje nemen bij Villarida.

Villarida is een nieuwe, kleinschalige kinderopvang net zoals thuis.
Een plek om te leren, te spelen, te lachen en te delen. Door de kleinschaligheid is er veel tijd voor individuele aandacht. Kinderen krijgen hier alle ruimte die ze nodig hebben om de wereld te ontdekken. Zo kunnen zij zich ontplooien op hun eigen manier, in hun eigen tempo. Villarida probeert elk kind hierin te ondersteunen op een leuke en speelse manier.

De woning heeft genoeg ruimte voor kinderen om te spelen, zowel binnen als buiten. Ook is er een volledig ingerichte aparte slaapkamer. De opvang is gelegen in een rustige kindvriendelijke buurt en er zijn verschillende speeltuintjes en grasvelden aanwezig.

Maar wie is Villarida dan?!?
Mijn naam is Lara, ik ben 30 jaar en ik woon samen met Ferdi en ons dochtertje Jeyla van 1.5 in de Oudelandshoek.
Het geeft mij ontzettend veel voldoening om te zien hoe een kind zich ontplooit. De hele ontwikkeling in eigen tempo te zien groeien vind ik fascinerend en om daarbij ook nog kinderen individueel te ondersteunen vind ik helemaal geweldig. 

Door goed te observeren en kindjes te leren kennen, kun je een band creëeren. Zo kom je erachter wat een kind bijvoorbeeld nodig heeft en/of wat een kind van jou als gastouder verlangt. Op deze manier bied je ook veiligheid en vertrouwen. Door de kleinschaligheid is er veel tijd om goed naar de kinderen luisteren, even te knuffelen en “helpen het zelf te doen”. De bekende uitspraak van Maria Montessori. Kinderen krijgen de gelegenheid om zelf te ontdekken, zelf te doen en zelf te ervaren.
Rust, liefde, regelmaat, een consequente aanpak en een boel enthousiasme & gezelligheid van mij, kunnen daar goed aan bijdragen.

Nieuwsgierig geworden? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen en hopelijk tot snel!

info@villarida.nl
06-21712555 (whatsapp mag ook)
www.villarida.
nl

Manager


Related Posts