Over ons

You are here:

Het team

Karla Verwijnen
Financiële administratie
078 - 614 71 88
 
 
 
Karla Verwijnen heeft Gastouderbureau BAZZ 10 jaar geleden opgericht maar houdt zich sinds haar pensionering
voornamelijk bezig met de financiële administratie en vormt de spil in de betalingen tussen vraag- en gastouders. Met haar deskundigheid, geduld en doorzettingsvermogen op het gebied van o.a. de financiën, boekt zij veel successen en kan zelfs de meest gecompliceerde situaties tot een goed einde brengen. 
Kitty de Jong
Bemiddelaar Regio Dordrecht, 
Nieuw-Lekkerland, Alblasserdam,
078-6147188 
 
 
Kitty de Jong is inmiddels al meer dan 10 jaar werkzaam bij GOB BAZZ. Zij heeft verschillende HBO studies (PABO en Pedagogiek) afgerond. Met haar praktijkervaring en kennis draagt zij bij aan de pedagogische ontwikkelingen binnen BAZZ (cursussen, opvoedingsondersteuning, Pedagogische Beleidsplan etc.). Mede door haar betrokkenheid en enthousiasme weet zij vaak goede matches tussen vraag- en gastouder te realiseren. Naast de bemiddelingstaken is Kitty goed op de hoogte van de landelijke ontwikkelingen binnen de kinderopvangbranche en kan dit naar de praktijk vertalen. 

 

Lenny Visser
Bemiddelaar in Dordrecht, Papendrecht,
Sliedrecht, Zwijndrecht
en Hendrik-Ido-Ambacht
078-6147188
 
Lenny Visser heeft een SPW 4 diploma afgerond en heeft veel ervaring in het werken met kinderen. Zij heeft zowel kennis en ervaring op het kinderdagverblijf opgedaan als in de gehandicaptenzorg. Daarnaast doet zij al twaalf jaar vrijwilligerswerk in de gehandicaptenzorg. Inmiddels werkt zij al een aantal jaren bij BAZZ en dit doet zij nog steeds met heel veel enthousiasme en plezier. Mede door haar punctualiteit en organisatietalent lopen veel zaken op rolletjes. Vraag- en gastouders weten dan ook wat zij aan Lenny hebben. Lenny is betrouwbaar en betrokken en denkt graag mee met vraag- en gastouders. 

 

Wij zijn lid van de VGOB (Vereniging Gastouderbranche, www.vgob.nl).
Wij worden jaarlijks door de GGD gecontroleerd. Het meest recente inspectierapport kunt u vinden op onze pagina Downloads.
Ook kunt ons vinden in het LRKP (landelijk register kinderopvang en peuterspeelzalen):
 
 
Kijk ook eens binnen bij onze gastouders