Kijk eens binnen onze gastouders

You are here:

Onze gediplomeerde (SPW, PABO, pedagogiek) en enthousiaste gastouders bieden uw kind(eren) een afwisselende en leerzame dag in huiselijke sfeer waarbij de eigenheid van het kind voorop staat. Daarnaast wordt de nadruk gelegd op spelenderwijs ontwikkelen. Bij onze zoektocht naar een geschikte gastouder staan uw wensen centraal. Wilt u meer weten over de voordelen van gastouderopvang? Klik dan hier.

Gastouderbureau BAZZ is een landelijk erkend bureau en brengt al meer dan 10 jaar gastouderopvang tot stand in de Drechtsteden, de Alblasserwaard e.o. Wij hebben inmiddels de nodige expertise ontwikkeld op het gebied van waardevolle en kleinschalige kinderopvang. Het realiseren van de perfecte match tussen u en de gastouder vormt hierbij het uitgangspunt.
 
Al onze bemiddelingsmedewerkers zijn pedagogisch onderlegd en hebben o.a. een diploma Sociaal Pedagogisch Werker (SPW-3/4) PABO of Pedagogiek. Zij hebben ervaring opgedaan in de kinderopvang en/of basisonderwijs en begeleiden de gastouder bij de ontwikkeling van hun gastkinderen. Ook kunnen u en onze gastouders bij de bemiddelingsmedewerkers terecht voor opvoedkundige vragen.
 
Hier vindt u een selectie van onze gastouders. Mocht de perfecte gastouder er nog niet bij zitten, dan kunt u contact met ons opnemen. Niet alle gastouders staan op onze website. Mochten we toch geen geschikte gastouder hebben in ons bestand dan gaan we voor u op zoek naar een geschikte gastouder voor uw kind(eren).